banner388

Engelli kadına cinsel istismar iddiası! 

Ankara'da engelli kadına cinsel saldırı iddiasıyla gözaltına alınan M.B.E adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı .

Engelli kadına cinsel istismar iddiası! 

Ankara'da engelli kadına cinsel saldırı iddiasıyla gözaltına alınan M.B.E adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı .

18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:29
Engelli kadına cinsel istismar iddiası! 

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kaybolan ve 16 saat sonra güvenlik güçleri tarafından bulunan 26 yaşındaki zihinsel engelli Şirin Dilan E'nin  M.B.E tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddia edildi.
M.B.E’nin Şirin Dilan E'yi aracına bindirip evine  götürdüğü tespit edilmiş ve hakkında gözaltı kararı verilmişti. Gözaltına alınan M.B.E çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince konutu terk etme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu karar üzerine Şirin'in aile avukatı Temel Eken de karara itiraz etti.

 “ENGELLİ OLDUĞUNU SOSYAL MEDYADA ÖĞRENDİM”

Yaşanan olay sonrası Gözaltına alınan M.B.E savcılığa verdiği ifadede Şirin Dilan E'nin engelli olduğunu bilmediğini ve sosyal medya hesaplarına bakınca engelli olduğunu anladığını söyledi. 
M.B.E Şirin Dilan E'yi evinden göndermek istediğini ve mağdurun onun haberi olmadan yangın merdivenlerine saklandığını ve cinsel bir saldırıda bulunmadığını söyledi.

SERBEST BIRAKILDI

Sorgusunun ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen M.B.E konutu terk etmeme şartıyla serbest bırakıldı. Zanlının serbest bırakılmasının ardından Şirin Dilan E'nin avukatı Temel Eken karara itiraz ettiklerini ve bu konudaki hukuki mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.