banner388

Emniyet Müdürlüğü’nde polise saldırı: 1 şehit

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ’lı terörist bıçakla polise saldırdı. 1 polis memuru şehit oldu.

Emniyet Müdürlüğü’nde polise saldırı: 1 şehit

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ’lı terörist bıçakla polise saldırdı. 1 polis memuru şehit oldu.

13 Ağustos 2017 Pazar 23:46
Emniyet Müdürlüğü’nde polise saldırı: 1 şehit

İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde polise saldırı yapıldı. Terörist bir polisi şehit etti, ardından olay yerindeki bir başka polis teröristi vurarak etkisiz hale getirdi.

Terör örgütü DEAŞ şüphelisi bir terörist gözaltına alındı. Emniyete getirilen şüpheli avluda bir polisi bıçakla ağır yaraladı. Olay yerindeki bir başka polis teröristi etkisiz hale getirdi. Ağır yaralanan polis hastaneye kaldırıldı. Polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Şehit polisin memurunun isminin Sinan Acar olduğunu bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme: 14.08.2017 00:46
Anahtar Kelimeler:
şehitIstanbulşehit Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-08-14 00:12:35

Elleri kelepçeli değil mi? Üst araması yapılmadı mı? Allah belasını versin bunları da bunları başımıza bela edeni de. Pkk yetmedi birde bunlar çıktı.

Avatar
Umay avsar 2017-08-14 09:06:53

Polisin gece yarisi resmen eceli gelmis nasil olur boyle birsey deasli bir kopek yakaliyorsunuz ustunu aramadiniz mi hadi aramadiniz koluna kelepce takmadiniz mi nasil ihmallik bu Allah rahmet eylesin polisimize

Avatar
Emin karaguzel 2017-08-14 12:16:13

Türk vatandaşı olsa kelepcelenirdi aranirdi bu sorumsuzlugu yapan yada yapanlar görevden alınmalı.

Avatar
Mustafa 2017-08-14 12:25:10

Şehidimize Allah rahmet eylesin arkadaşlar bir köşede 5 Türk genci karşı köşede 5 Irak veya Suriye vatandaşı polisimiz Türk gençlerini serseri diye üstünü başını aramaya başlıyor karşı köşedeki Irak Suriye gençleride kıkır kıkır gülüyor onları aramıyorlar Türk gencinin zoruna gidiyor bu durum bu duruma el atsın lütfen sayın valimiz samsun da böyle bir durum yaşanırsa bir polisimize Irak veya Suriye vatandaşı yüzünden bir zarar gelirse ozaman bu serseri gençleri hiç bir emniyet mensubu tutamaz