banner388

Elektrik akımı canından etti

Elektrik akımına kapılan bir vatandaş hayatını kaybetti. 

Elektrik akımı canından etti

Elektrik akımına kapılan bir vatandaş hayatını kaybetti. 

21 Ağustos 2019 Çarşamba 20:26
Elektrik akımı canından etti

Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Akkuş ilçesi Gedikli Mahallesi Galacuk mevkisinde yaşayan özel bir şirket elemanı C.G.(44), mahallede elektrik voltajının düşük olması nedeniyle trafoya baktığı sırada akıma kapıldı. Elektrik akımından kurtulamayan C.G. olay yerinde hayatını kaybetti. 4 çocuk babası C.G.’in cenazesi savcının olay incelemesinin ardından Akkuş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Gökmen’in ailesine taziyede bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2019-08-22 12:12:39

öncelikle bu kardeşimiz in yasadıgı olay zor bir durum tüm ailesine yakınlarına baş saglıgı diliyorum yapmış oldugunuz haberde bir özel şirket diyorsunuz şirketin ismi yokmu neden saklanıyor yoksa saklanması için baskımı yapıyorlar burası muallak bir durum lütfen gerek firma gerek kurum adlarını yazınız kimin personeli hangi kurum adam ekmek parası için çalısıyor hak hukuk meselesi dir bu şu an o ailenin ne kardesşi ne oglu neede eşinin yerinde olmak istemezsiniz lütfen yazınızı düzeltme yapın firma ismi yazınız burada insanlık sucu işlenmekte olan olayları tam bertaraf eden yazınız hoş degil firmalar sirketler hatalıysa bildirilmelidir