banner388

Ekmek parası canından etti

Edirne Keşan’da borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götürmek için çalışan bir kişi, aracın altında kalarak can verdi.

Ekmek parası canından etti

Edirne Keşan’da borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götürmek için çalışan bir kişi, aracın altında kalarak can verdi.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 01:05
Ekmek parası canından etti

Alınan bilgiye göre, kış mevsiminde Keşanlıda at arabacılığı yapan ve yaz mevsiminde ise Erikli Sahili’nde kaynamış süt mısır satarak yaşamını sürdüren 37 yaşındaki Levent Oksak’a, gece sahilde satış yaptıktan sonra Mecidiye Sahili’ndeki çadırına döndüğü esnada otomobil çarptı.

Otomobil dereye uçtu, mısır satıcısı yaşamını yitirdi
Talihsiz kaza, Erikli Sahili’nin Mecidiye Sahili yönünde seyyar arabasını iterek çadırına doğru giden Oksak’a, Erikli çıkışındaki köprünün girişinde, arkasından hızlı olarak gelen 25 yaşındaki Şener Engin iradesindeki 33 AJL 89 plakalı otomobilin çarpması sonucu gerçekleşti. Levent Oksak ve seyyar arabasını yaklaşık 30 metre önünde sürükleyen otomobil, kontrolden çıkarak köprünün yanından bulunan dereye uçtu.
Levent Oksak, olay yerine yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü Şener E. ve yanında bulunan arkadaşı Barış K. (25), jandarma ekiplerince ifadeleri alınmak üzere götürüldü.
Kazadan sonra olay yerine gelen Levent Oksak’ın yakınları ve arkadaşları, sinir krizleri eşliğinde Oksak’ın cenazesinin başında dua okudu.

Levent Oksak’ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Borçla mısır kazanı aldı
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşamını sürdüren evli ve iki çocuk babası Oksak’ın, kısa süre önce seyyar arabasına mısır kaynatmak için kazan aldığı ve iki çocuğunu okutmak için gecenin geç saatlerine kadar sahil bölgesinde tatil yapan tatilcilere mısır satarak geçimini sağladığı öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 13.07.2016 01:06
Anahtar Kelimeler:
KazaMısırSeyyar Araba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.