banner388

Duvar çöktü araçlar çukura yuvarlandı

İstanbul Kadıköy’de temel kazısı yapılırken başka bir binanın istinat duvarı çöktü. Olayda bir araç pert oldu.

Duvar çöktü araçlar çukura yuvarlandı

İstanbul Kadıköy’de temel kazısı yapılırken başka bir binanın istinat duvarı çöktü. Olayda bir araç pert oldu.

10 Ekim 2017 Salı 20:53
Duvar çöktü araçlar çukura yuvarlandı

İstanbul Kadıköy’de meydana gelen olayda, bina yapımı için yapılan temel kazısı sırasında başka bir binanın istinat duvarı çöktü. Olayda bir otomobil temel atma yapılan yerdeki çukura düşerken, bir tanesi ise boşlukta asılı kaldı. Büyük bir gürültüyle çöken duvar mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Aracı boşlukta asılı kalan Dila Necef, "Burada inşaat yapıyorlardı, artık bir uygunsuz bir şey mi var denetim eksikliği mi var bilmiyoruz. Burada aşağıya istinat duvarı yapmışlardı. Burada toprak kayması mı oldu bilmiyoruz. Burada bir araba düşüyor. Benim arabamın da yarısı düştü, yarısı da düşmek üzere, hepsi aşağıya düşmüş durumda” dedi.

Aracı çukura düşen araç sahibi ise, “Araba düştü diye haber verdiler. İnşaatlar kesinlikle denetlenmiyor. İnşaatı yapan kişiler satarken gerçekten güzel fiyatlar koyuyorlar. Ama inşaatı yıkarken dahi gelip denetlemiyorlar. Bugün inşaatın içine arabam düştü. Sonuçta ben büyük zarar gördüm, arabam pert oldu. Çalışanlar gelip bizimle ilgilenmiyorlar. Benim bugün arabama zarar verdi, benim zararımı dibine kadar karşılamak zorunda ama kendisi ortada yok” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
InşaatTemelIstinatAraba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.