banner388

Düğün Salonundan Ölüme Gittiler !

Aydın’ın ilçesi olan Efeler’de, düğünden dönerken araç ile panelvanın çarpışmasıyla gerçekleşen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

Düğün Salonundan Ölüme Gittiler !

Aydın’ın ilçesi olan Efeler’de, düğünden dönerken araç ile panelvanın çarpışmasıyla gerçekleşen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

21 Ağustos 2016 Pazar 10:39
Düğün Salonundan Ölüme Gittiler !

Yaşanan kaza, gece saat 23.00 sularında Aydın-Muğla karayolu üzerinde Otogar Kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda; İncirliova Belediyesi’nin Temizlik İşler Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Rasim Yıldız’ın kullanmış olduğu 09 JB 163 plakalı araç, karayolu üstünde olan düğün salonundan yola çıkmış olduğu esnada Efeler’den Çine’ye seyir etmekte olan İsmail Ünlü’nün kontrolündeki 26 E 4146 panelvan ile çarpıştı.

Yaşanan kaza, gece saat 23.00 sularında Aydın-Muğla karayolu üzerinde Otogar Kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda; İncirliova Belediyesi’nin Temizlik İşler Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Rasim Yıldız’ın kullanmış olduğu 09 JB 163 plakalı araç, karayolu üstünde olan düğün salonundan yola çıkmış olduğu esnada Efeler’den Çine’ye seyir etmekte olan İsmail Ünlü’nün kontrolündeki 26 E 4146 panelvan ile çarpıştı. Yaşanan kaza sırasında hurdaya dönen araçta yer alan Şengül Evyak olay bölgesinde yaşamını yitirdi. Kaza esnasında yaralanmış olan sürücü Rasim Yıldız ile Hatice Yıldız ve panelvanda olan İsmail Ünlü, Malik Ünlü, Taner Ünlü ve Gülser Ünlü o bölgeye sevk edilmiş olan Efeler’deki hastanelere sevk edildiler. Durumu çok ağır olan Rasim Yıldız ile Hatice Yıldız yapılmış olan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Aracın içerisinde sıkışmış olan Şengül Evyak’ın cenazesi itfaiye ekiplerince çıkartılıp otopsi için morga yollandı. Acı haberi alıp olay bölgesine gelen yakınları sinir krizi geçirdiler. Kaza sebebi ile Aydın-Muğla karayolu üzerinde trafik tek şeritten verildi. Hurdaya dönmüş olan otomobillerin çekici ile alınmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 21.08.2016 11:06
Anahtar Kelimeler:
AydınMuğlaEfeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.