banner388

Düğün Evinde Cinayet

Sakarya’da düğünevinde gerçekleşen olayda, polis memuru damat kendisi gibi polis olan eşinin amcasını tabancayla vurarak öldürdü.

Düğün Evinde Cinayet

Sakarya’da düğünevinde gerçekleşen olayda, polis memuru damat kendisi gibi polis olan eşinin amcasını tabancayla vurarak öldürdü.

30 Nisan 2016 Cumartesi 14:37
Düğün Evinde Cinayet

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Serdivan ilçesi Beşköprü’de meydana geldi. Kocaeli’de polis memuru olduğu öğrenilen B.İ. (44), düğün nedeniyle Ankara’dan gelen ve kendisi gibi polis memuru olan eşinin amcası Murat A. (54) ile henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Eşiyle bir müddettir sorunlar yaşadığı iddia edilen damat B.İ., tartışma neticesinde belindeki tabancasıyla eşinin amcası olan Murat A.’ya 6 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonucu yol kenarında bulunan kaldırıma yığılan Murat A., çevredekilerin haber vermesi ile birlikte olay yerine intikal eden 112 Acil ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Murat A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.
Cinayet zanlısı B.İ. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 30.04.2016 15:57
Anahtar Kelimeler:
CinayetPolisDüğün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.