banner388

DAEŞ'li 18 Kişi Yakalandı!

Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’e ilişkin yürütülen operasyonlarda 18 kişi yakalandı.

DAEŞ'li 18 Kişi Yakalandı!

Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’e ilişkin yürütülen operasyonlarda 18 kişi yakalandı.

30 Aralık 2016 Cuma 23:52
DAEŞ'li 18 Kişi Yakalandı!

Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’e ilişkin yürütülen operasyonlarda 18 kişi yakalanırken, çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği öğrenildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ''DAEŞ Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordineli yapılan çalışmalarda, ilimizde 28 Aralık 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan operasyon neticesinde, toplam 18 şüpheli şahıs yakalanmış olup, şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanmıştır. Yakalanan şüphelilerin ikamet, araç ve üst aramalarında; 3,5-4 kilo TNT olduğu değerlendirilen patlayıcı madde, 2 adet infilak kapsülü, (başlatıcı) 1 adet 9 milimetre tabanca, 7 adet kısa 9 milimetre fişek, 2 adet kurusıkıdan çevirme silah, 5 adet 7,65 milimetre fişek, 2 adet av tüfeği, 66 adet av tüfeği fişeği, çok sayıda dijital malzeme elde edilmiştir'' denildi. 
 

Anahtar Kelimeler:
GaziantepDaeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.