banner388

Çorum'da Katliam!

Çorum’un Alaca ilçesinde iki komşu aile arasındaki arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk yaralandı.

Çorum'da Katliam!

Çorum’un Alaca ilçesinde iki komşu aile arasındaki arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk yaralandı.

15 Eylül 2016 Perşembe 18:01
Çorum'da Katliam!

Çorum'un Cengizhan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, daha önce arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan Gürsel B. evlerinin önünde komşusu Yusuf G. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Gürsel B., Yusuf G. ‘nin damadı Mikail Ç.’yi evine çağırıp tüfekle vurdu ve sonra elinde tüfekle dışarı çıkan Gürsel B., silah seslerine doğru koşan Yusuf G., kızları Hatice Ç. ve B.G. ile tarafları ayırmaya çalışan Şerife D.’nin üzerine ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Yusuf G., kızları Hatice Ç. ve B.G. (14) ve Şerife D.çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken Çorum’dan da takviye ekip gönderildi.

Damat Mikail Ç. olay yerinde hayatını kaybederken yaralılardan Yusuf G., kızı Hatice Ç. ve komşuları Şerife D. kaldırıldıkları Alaca Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolundan yaralanan B.G. ise, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi görüyor.

Polis ekipleri zanlı Gürsel B.’yi evinde etkisiz hale getirip suç aletiyle birlikte önce gözaltına aldı, daha sonra da ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 

Son Güncelleme: 15.09.2016 18:10
Anahtar Kelimeler:
çorumSilahlı KavgaAlaca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.