banner388

Çöpten Erkek Cesedi Çıktı !

İstanbul Küçükçekmece’de bir caddede bulunan çöp kutusunun içinden halıya sarılmış bir halde erkek cesedi çıktı.

Çöpten Erkek Cesedi Çıktı !

İstanbul Küçükçekmece’de bir caddede bulunan çöp kutusunun içinden halıya sarılmış bir halde erkek cesedi çıktı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 10:33
Çöpten Erkek Cesedi Çıktı !

Barbaros Caddesi üstünde gerçekleşen olayda öne sürülenlere göre olay şöyle gerçekleşti. Gece 01.30 sularında Barbaros caddesi üzerindeki çöp konteynırlarını boşaltmakta olan temizlik işçileri, halıya sarılı bir halde duran bir cisim fark ettiler. İşçileri çöp kutusunun içindeki cismi alıp çöp kamyonuna atmak istediler. Halıyı çöp kutusunun içerisinden alacaklarken kanlar içinde olduğunu görüp durumu hemen polis ekiplerine bildirdiler. Olay bölgesine gelen ekipler sarılıp bağlanmış olan halının içindeki cismin bir erkek cesedi olduğunu belirlediler. Bunun üzerine olay bölgesine Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler çağırıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan incelemelerin ardından çöp kutusunun içindeki cesedin Ethem D. adlı bir vatandaşa ait olduğu öğrenildi. Ethem D. adlı kişinin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmanın sonucunda iki kişi tarafından öldürüldüğü öne sürüldü. Ethem D.’yi öldürdükleri öne sürülen iki kişi olayın yaşandığı bölgeye yakın bir yerde yakalanıp gözaltına alındılar. Yakalanan iki kişi ifadeleri alınması için Cinayet Büro Amirliği’ne yollandılar.
Ethem D.’nin cesedi incelemelerin ardından Yenibosna’da yer alan  Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Son Güncelleme: 28.07.2016 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.