banner388

CHP'li vekiller trafik kazası geçirdi

Bolu'da TEM Otoyolu'nda CHP'li Okan Gaytancıoğlu ve Vecdi Gündoğdu'nun bulunduğu otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda 2 CHP'li vekil yaralandı.

CHP'li vekiller trafik kazası geçirdi

Bolu'da TEM Otoyolu'nda CHP'li Okan Gaytancıoğlu ve Vecdi Gündoğdu'nun bulunduğu otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda 2 CHP'li vekil yaralandı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 23:04
CHP'li vekiller trafik kazası geçirdi

Bolu'da TEM Otoyolu üzerinde CHP'li Okan Gaytancıoğlu ve Vecdi Gündoğdu'nun bulunduğu otomobil yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda yaralanan CHP milletvekilleri  İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

VEKİLLER TAZİYE ZİYARETİ

Bolu Valisi Aydın Baruş, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, hastaneye tedavi altına kaldırılan CHP milletvekillerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Kaza ile ilgili CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "Bugün Ankara’dan Trakya’ya giden Edirne milletvekilimiz Sayın Okan Gaytancıoğlu ile Kırklareli milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu arkadaşımızın bulunduğu araç yoğun yağmur sebebiyle kaymış, birkaç defa dönmüş ve bariyerlere çarpmış. Bunun sonucunda her iki milletvekilimiz de çok şükür hafif yaralı olarak bu kazayı atlattılar. Ben az önce kendileri ile görüştüm. Tomografileri çekiliyor. Bir tanesinin tomografileri temiz çıktı. Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu’nun başına hafif bir dikiş atılacak sadece. Vecdi Gündoğdu arkadaşımızın da burnuna bir darbe gelmiş. Bir de bacağında bir darbe var. Onun da tetkikleri yapılıyor. Ama doktorlarımızın söylediğine göre çok şükür hayati tehlikeleri yok. Dün Meclis tatile girdi yarın da Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin hem Tekirdağ hem de Kırklareli’nde mitingi vardı. Bu mitinge katılmak için biraz da erken hareket etmişler Allah korumuş" diye konuştu.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Vecdi Gündoğdu ise, “Yağmurlu havada gittiğimiz için dolayısıyla su birikintisi olmuş oraya girince neticede arabayı savurdu. O şekilde oldu” ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
KazaBoluCHPli Vekiller
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.