banner388

Cani Koca Dehşet Saçtı 

Çorum'da genç kadın bir kez daha konuşmak için bir araya geldiği cani eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Cani Koca Dehşet Saçtı 

Çorum'da genç kadın bir kez daha konuşmak için bir araya geldiği cani eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

30 Haziran 2019 Pazar 13:42
Cani Koca Dehşet Saçtı 

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu'da yaşayan 20 yaşındaki G.Ş bir süre önce Çorum'a geldi. İddialara göre, ayrı yaşadığı eşi S.Ş. de bugün eşi ile konuşmak için Çorum'a geldi. Aşık Mahsuni Şerif Parkı'nda buluşan çift iddialara göre konuştukları sırada tartışmaya başladı. Çift arasındaki tartışmanın bir anda alevlenmesiyle birlikte  Selim Ş. yanında bulunan tabancayla eşine ateş etti. Gelen silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Yaraladığı eşini otomobile alan S.Ş., olay yerinden kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken bir grup polis ekibi de şüpheli aracın peşine düştü. Zanlının bulunduğu araç bir süre sonra Saat Kulesi yakınlarında ekipler tarafından durduruldu. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, cani eşi de gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen S.Ş. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusu 2019-06-30 15:05:07

cinayetlerin cinsiyeti olmaz. kadın cinayeti de ne? öldüren kadın olup ölen erkek olduğunda erkek cinayeti neden denmiyor? hani eşitlik :)

Avatar
Ertan 2019-07-01 12:35:51

Kadınlar mı haklı hep