banner388

Berdel Yüzünden İntihar Etti!

İnebolu ilçesinde 17 yaşlarındaki genç bir kızın berdel yolu ile evlendirilmek istendiği için intihar ettiği öğrenildi.

Berdel Yüzünden İntihar Etti!

İnebolu ilçesinde 17 yaşlarındaki genç bir kızın berdel yolu ile evlendirilmek istendiği için intihar ettiği öğrenildi.

04 Ağustos 2016 Perşembe 13:43
Berdel Yüzünden İntihar Etti!

Alınan bilgiler doğrultusunda, Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı olan Korupınar köyünün Çorbacı Mahallesi'nde 17 yaşlarındaki Z.D. aşkam olunca erkek kardeşi T.D.'yi evden yolladı. Z.D. ardından evde olan av tüfeği ile kendisini vurarak intihar etti. Kardeşi T.D., silah seslerini duyup hemen eve geldi ve ablasını kanlar içerisinde yerde buldu. T.D., bahçedeki annesi Emine D.'ye hemen haber verdi .Anne Emine D.,eve gelip kızını o halde görünce sinir krizleri geçirdi. Anne ile kardeşin çığlıklarını duyan etrafdakiler 112 Acil servisini arayarak haber verdiler. Olay bölgesine gelen sağlık ekipleri 17 yaşındaki genç kızın yaşamını yitirmiş olduğunu belirlediler.

İnebolu ilçesi'nin Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerince çalışmalar başlatılırken, savcılığın incelemelerinden sonra genç kızın cenazesi Ankara'nın Adli Tip Kurumu'na yollandı.

''BERDEL İLE EVLENDİRİLECEKTİ''
İnegöl ilçesinde 17 yaşındaki genç kızın intiharı Koru köyündeki vatandaşları üzdü.  Z.D.'nin evi önünde toplanmış olan vatandaşlar aileye taziyede bulundular. Z.D.'nin çevredeki insanlarla çok iyi anlaştığı, çalışkan birisi olduğunu dile getiren köylüler, 17 yaşındaki genç kızın berdel yolu ile evlendirilecek olduğunu söylediler. Öne sürülenlere göre Z.D., kardeşinin evlenecek olduğu kızın erkek kardeşi ile evlendirilecekti.
Yılbaşında genç kız 18'ini doldurduğunda evlendirileceği öğrenilirken, Z.D.'nin böyle bir evliliğe razı olmadığı da öğrenildi.
Yaşanan olay hakkında soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 04.08.2016 14:06
Anahtar Kelimeler:
TaziyeBerdelKorupınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.