banner388
banner390
banner410
banner408

Bebek Ölümlü Kazaya Soruşturma

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında 10 aylık bebek ölmüştü. Kazaya dair mahkeme heyeti olay yerinde incelemelerde kararı aldı.

banner269

Bebek Ölümlü Kazaya Soruşturma

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında 10 aylık bebek ölmüştü. Kazaya dair mahkeme heyeti olay yerinde incelemelerde kararı aldı.

26 Ocak 2017 Perşembe 09:59
Bebek Ölümlü Kazaya Soruşturma

Geride bıraktığımız haziran ayında meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki Selin Dursun iradesindeki kamyonet, 36 yaşındaki Eminer Caner ve 10 aylık Hira bebeğe çarptı. Kaza sonucu Hira bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, teyzesi olan Eminer Caner emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermek ’ suçlarından 3 ile 15 yıl arasında hapis talebiyle yargılanan Selin Dursun, SEGBİS ile ilk duruşmadaki ifadesinde, “Ben ne bebeğe ne de teyzesine çarptım. Sokağa normal şekilde girmiştim. O sırada yolun ortasında bebek arabası duruyordu. Teyzesi hemen arabaya doğru hareket etti. Arabada bebek olduğunu düşündüm. Çarpmamak için direksiyonu duvar tarafına kırdım. Duvara çarptıktan sonra teyzesinin dengesi bozuldu. Arabanın arka tarafı teyzesinin ayaklarına çarpmış diye düşünüyorum. Teyzesi de can havli ile bebeği atmış. Bebek yere düşünce beyin kanaması sonucu vefat etmiş” dedi.

Ölen bebeğin teyzesi Emine Caner ise, “Ben yeğenimi sevmek için kucağıma aldığım sırada sokağa bir araç hızla girdi. Yalpalayarak geliyordu. Araç bize doğru hızla yaklaştı. Yeğenimi önüne aldı ve bir müddet sürükledi. Sonra da araç duvara çarptı. Olay sırasında Hira kucağımdaydı. Aracın tekerlekleri ayaklarımın üzerinden geçti. Sol koluma ve göğüs bölgeme de çarpmıştı. Bu sırada çocuğa da çarpıp önüme düşürdüğünü düşünüyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sürücünün tutuksuz yargılanmasının devamına ve kaza mahallinde keşif yapılmasına karar verdi. Mart ayında yapılacak keşifte şahitler olay yerinde dinlenecek. 

Son Güncelleme: 26.01.2017 10:03
Anahtar Kelimeler:
KazaBebek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.