banner388

Bebeğini Denize Atan Anne Hakkında Flaş Karar

İstanbul'da yaşanan olayda henüz 40 günlük bebeğini denize atan cani anne tutuklandı.

Bebeğini Denize Atan Anne Hakkında Flaş Karar

İstanbul'da yaşanan olayda henüz 40 günlük bebeğini denize atan cani anne tutuklandı.

26 Ocak 2017 Perşembe 23:22
Bebeğini Denize Atan Anne Hakkında Flaş Karar

İstanbul'da yaşanan olayda henüz 40 günlük bebeğini denize atan cani anne Fatma K. ve dini nikahlı eşi baba Mustafa T. ‘nin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ndeki sorgusu sona erdi. İstanbul Nöbetçi 11’inci Sulh Ceza Hakimliği, anne ve babanın “kasten öldürme” suçundan tutuklanmalarına karar verdi.

İfade verdikten sonra ağladı


Anne Fatma K.’nın Nöbetçi Hakimlikteki ifadesinde, “Eski kocamı öldürecektim çünkü oğlumu bana göstermiyordu. Beni sokağa attığı için sinirlenmiştim. Şimdiki eşimden kuru sıkı silah aldım. Daha sonra bebeğime 3 el ateş ettim. Vücudunda kızarıklıklar oluştu. Eminönü iskelesinden denize attım” dediği belirtildi. Annenin mahkeme kapısında ağlaması dikkat çekti.

“O benim evladım, annesi öldürdü”

Mustafa T.’nin ise suçlamaları reddederek mahkemede, “Ben bebeğimi seviyordum. Ona bakıyordum. Yeni işe girmiştim. İyi para kazanıyordum. Bebeğimi ben öldürmedim” dediği öğrenildi. 

Tutuklama kararının ardından anne ve baba cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarıldı. Polis aracına bindirildiği sırada anne suskunluğunu korurken, Mustafa T., bebeği duvara çarptığı iddialarını reddederek, “O benim evladım. Annesi öldürdü” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
BebekAnneCani
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.