banner388

Balkondan Düşen Küçük Çocuk Ağır Yaralı

Karabük'te, ikinci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı.

Balkondan Düşen Küçük Çocuk Ağır Yaralı

Karabük'te, ikinci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı.

12 Haziran 2016 Pazar 22:22
Balkondan Düşen Küçük Çocuk Ağır Yaralı

Cumhuriyet Mahallesi 56 Nolu Cadde üzerindeki Merkez Sitesi Karşıyaka Apartmanı'nda gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, ikinci katta balkonda annesi Perihan Oğuz’un yanında iken 2 yaşındaki Ahmet Said Oğuz bir anlık dalgınlık sonucunda balkonun camından aşağıya doğru sarkmaya başladı bu esnada dengesini kaybederek toprak aşağıya düştü. Talihsiz olay sonucunda küçük çocuk şans eseri alt katın balkonunun tentenesine çarpıp yavaşlayarak beton zemine düşmekten kurtuldu. Küçük çocuğunun yere düştüğünü gören anne çığlık atarak bahçeye koştu. Çevredeki komuşuların haber vermesiyle olay yerine sevk edilen 112 ambulansı ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen çocuk, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Vücudunda kırıklar ve akciğerinde sorunları olduğu tespit edilen küçük Ahmet'in hayati tehlikesinin devam ettiği tespit edildi.
Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturmaya devam ediyor. 

Son Güncelleme: 12.06.2016 22:30
Anahtar Kelimeler:
çocukBalkon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.