banner388

Baba cinnet getirdi, 2 oğlunu öldürdü

Üsküdar’da bir evde yaşanan olayda cinnet getiren baba 2 oğlunu öldürdü, bir oğlunu da ağır yaraladı.

Baba cinnet getirdi, 2 oğlunu öldürdü

Üsküdar’da bir evde yaşanan olayda cinnet getiren baba 2 oğlunu öldürdü, bir oğlunu da ağır yaraladı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 14:19
Baba cinnet getirdi, 2 oğlunu öldürdü

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Üsküdar’da yaşanan olayda baba Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Cinnet getiren baba 3 oğlunu da bıçakladı. Yaşanan feci olayda 20 yaşındaki Onur ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz öldü. Kardeşlerden 22 yaşındaki Orçun Güleryüz yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.


Olayın faili baba Aslan Güleryüz, olaydan sonra kaçtı. Polis kaçan Güleryüz’ü kısa zamanda yakalandı. 
Hayatını kaybeden Ahmet ve Onur Güleryüz'ün cenazeleri polis ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yaralı kardeş Orçun Güleryüz’ün tedavisi sürüyor.

Anne şiddet gördüğü için şikayetçi olmuş 

DHA'nın haberine göre, anne Songül Güleryüz bu ay başında eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi. Baba Aslan Güleryüz ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirlendi. Yaşanan olaydan sonra Manisa’ya gittiği ve geçen süre içinde Aslan Güleryüz ‘ün eve gelmediği öğrenildi. 

Oğullarına çekiçle saldırmış 

Yaşanan vahşet olayın detayları ortaya çıktı. Sabah yaşanan olayda baba Aslan Güleryüz ile bir lokantada çalışan oğlu Ahmet Güleryüz arasında ekonomik sebeplerden tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile baba elindeki bıçağı oğlunun kalbine sapladı. O sırada uyuyan diğer iki kardeş Orçun ve Onur kardeşler de çıkan seslere uyandı. Bu sırada Aslan Güleryüz eline geçirdiği keser ile oğullarının kafasına vurarak kaçtı. Yaralı halde evden çıkan Orçun Güleryüz çevredekilerden yârdim istedi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri iki kardeşin öldüğünü belirledi.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 09.08.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.