banner388
banner390
banner410
banner408

Arabaya bıraktığı bir not yüzünden gözaltına alındı

Süleyman Uysal isimli şahıs yanlış yere park edilen aracın üzerine nazik bir not bıraktı fakat aracın sahibi olan savcının verdiği talimat üzerine ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

banner269

Arabaya bıraktığı bir not yüzünden gözaltına alındı

Süleyman Uysal isimli şahıs yanlış yere park edilen aracın üzerine nazik bir not bıraktı fakat aracın sahibi olan savcının verdiği talimat üzerine ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

31 Ocak 2021 Pazar 19:07
Arabaya bıraktığı bir not yüzünden gözaltına alındı

Ordu'nun ünye ilçesinde yaşayan Süleyman Uysal, yanlış yere park edilen aracın üzerine "Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize" şeklinde bir not bıraktı. Aracın sahibi ilçede görev yapan bir savcıydı ve Süleyman Uysal kapısına gözaltı için gelen polisleri görünce durumu anladı.Aracın sahibi olan savcı, Süleyman Uysal hakkında gözaltı kararı çıkardı ve 'sileceklere zarar verildiği' iddiasıyla ifadesini aldırdı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA 

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında ve medya organlarında 'arabaya uyarı notu yazan kişi şu an cezaevinde. Niye not yazılan araç yüksek mevki olunca', şeklinde paylaşım ve haberlerin yapıldığı görülmekle olaya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla bu basın açıklamasının yapılması uygun görülmüştür.

SERBEST BIRAKILDI

30/01/2021 günü Ünye Adliyesinde görev yapan bir Cumhuriyet Savcısının ikamet ettiği sitenin kapalı otoparkında bulunan aracın cam sileceklerine zarar verildiği ve ayrıca bir not bırakıldığı yönündeki şikayeti üzerine günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olayın araştırılması ve şüphelinin tespitine yönelik kolluğa talimat verildiği, yapılan araştırmada şüpheli S.U.'nun tespit edilmesi üzerine gerekli tahkikat işlemlerinin yapılabilmesi, ifadesinin alınması için emniyete götürüldüğü, ifade ve tahkikat işlemlerinin tamamlanmasının ardından nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldığı, şahsın sadece not kağıdı yazdığından bahisle tutuklanmasının veya cezaevine gönderilmesinin söz konusu olmadığı, mala zarar verme suçuna yönelik soruşturma dosyasının bu şekilde derdest olduğu ve soruşturma işlemlerinin usul ve yasa kuralları çerçevesinde hassasiyetle yürütüleceği hususu, Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Kaynak: En Son Haber

Anahtar Kelimeler:
SavcıGözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdsa 2021-01-31 19:24:34

malı nasıl zarar vermişki bir kağıt parçası ile, ülkeyi gücü yetenin gücü yettiğini asar hale getirdiniz!!!

Avatar
huseyin canik 2021-01-31 19:47:21

ulke ne hale geldi savcilar avcilar karisti...adalet nerdee...

Avatar
Ne guzel turkiye 2021-01-31 20:35:00

Egosu yuksek savci bozuntusu insanlikdan nasibini almamis ozru kabahatinden buyuk hem yanlis yere park edicen hem adami alican ne egoymusbe demek ugrasacak isi yokmus is aramis kendine

Avatar
saddsadsa 2021-01-31 21:11:59

Allah böyle karaktersiz insanlara makam sahibi vermesin.

Avatar
Atakumlu 2021-01-31 19:55:47

Savcının topluma örnek olması gerekiyor neden ifadeye çağrıldı komik

Avatar
Murat 2021-01-31 21:37:13

Tamam da vatandaş gayet nazik bir not yazmış bence vatandaş görevini yapmış sıkıntı şu not yazılan araç sahibi normal bir vatandaş olsaydı ifadesi alınırmıydı sorulacak soru bence bu

Avatar
Vatandaş 2021-01-31 20:42:53

Türkiye'de yaşayan gençlere sesleniyorum: elinizden ne geliyorsa yapınız ve yurt dışına gidiniz. Avrupa ülkeleri veya A.B.D.'ye. Türkiye'de nelerle uğraşılıyor görüyorsunuz. Bu ülke bir adım ileri gitmez!

Avatar
vatandaş 2021-01-31 19:54:02

arkdaş diyorlarki saat 9 dan sonra sokaga çıkma yasagı var dün gece hakimler ögretmenleri gözaltına aldırmış sebebi ne gece 9 10 arası maç yapmak demekki ögretmenlere ve hakimlere maç yapmak serbest sokaga çıkmak ta serbest hali sahalar kapatılmış ama ne hikmetse başka yerlede maç yapmak serbest