banner388
banner390
banner410
banner408

Amasya'da Vahşet!

Amasya'da cinnet getiren 20 yaşındaki genç anne, 18 günlük bebeğini duvarlara çarpa çarpa öldürdü.

banner269

Amasya'da Vahşet!

Amasya'da cinnet getiren 20 yaşındaki genç anne, 18 günlük bebeğini duvarlara çarpa çarpa öldürdü.

14 Ekim 2016 Cuma 13:01
Amasya'da Vahşet!

Amasya’nın Göynücek ilçesine bağlı Yassıkışla köyünde yaşayan 20 yaşındaki Ayşe I., kocasının evde olmadığı sırada Elif adını verdikleri henüz 18 günlük bebeğini uzun süre ağlaması sonucu susturamayınca cinnet getirip duvardan duvara çarptı. Kafasına aldığı darbelerle kanlar içinde hareketsiz bir biçimde yerde kalan talihsiz bebek, annesi ve çağırdığı yakınları tarafından hastaneye götürülse de doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yaşanan bu olay sonrasında gözaltına alınan anne Ayşe I., Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesindeki sorgusu sonrasında adliyeye sevk edildi. Bebeğinin ölümüne neden olan genç anne, hamile olduğu dönemde "Allah’ım hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın" ve "Bir annenin en büyük serveti evlatlarıdır" yazılarını paylaştığı tespit edilirken, gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorularına ise başını öne eğip cevap vermedi.

Genç çiftin ayrıca geçen yıl bir erkek bebek sahibi daha oldukları, ancak onun da henüz 2 haftalıkken öldüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.