banner388

Adana'da Arabayı Stop Ettiren Kardeşini Öldürdü !

Adana'da yaşanan olayda cezaevinden çıkmış olan kanser hastası bir kişi, aracı stop ettirdiği için kavga yaşadığı kardeşini öldürdü.

Adana'da Arabayı Stop Ettiren Kardeşini Öldürdü !

Adana'da yaşanan olayda cezaevinden çıkmış olan kanser hastası bir kişi, aracı stop ettirdiği için kavga yaşadığı kardeşini öldürdü.

13 Eylül 2016 Salı 10:14
Adana'da Arabayı Stop Ettiren Kardeşini Öldürdü !

Alınan bilgiler doğrultusunda, yaşanan olay Seyhan ilçesine bağlı olan Gülpınar Mahallesi'nde 11 Eylül’de Kurban Bayramı’nın arifesinde gerçekleşti. Öne sürülen bilgilere göre Murat A. (37), cezaevinden çıkmış olan kanser hastası ağabeyi Cengiz A. (41) ile beraber diğer bir ağabeyi Cemal A.'yı (39) alıp araba ile gezmeye çıktı. Fakat Murat A. Gezdikleri sırada aracını stop ettirdi. Ağabey Cengiz A, "Sen beceremiyorsun ver ben kullanayım" dedi. Fakat Murat A., "Hayır ben kullanırım" dedi. Peş peşe Murat A. aracı iki kez stop ettirince Cengiz A. aracı kendisi almak için oldukça ısrar etti. Ağabey ile kardeşin arasında başlayan tartışmada Cengiz A., kardeşini kalbinden ve karnından bıçakladı. Cemal A. Yaşanan olaya engel olmak istedi ancak başaramadı. Kardeşini kanlar içerisinde gören iki ağabey, kardeşlerini hemen hastaneye götürdüler. Hastanede ilk müdahalesi yapılmış olan Murat A., durumu çok ağır olması sebebi ile Adana’nın Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yollandı. Murat A. Hastanede yapılmış olan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri, iki ağabeyi gözaltına aldılar. İki kardeşe yapılmış olan soruşturmalarında sonunda Cengiz A.'nın kardeşini öldürmüş olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü. Cemal A. Da olayı bilmesine rağmen susması gerekçesi ile hakkında işlem başlatıldı. Yapılan sorgunun ardından Cengiz A. "adam öldürmek" suçundan, kardeşi Cemal A. da "cinayeti saklamaktan" adliyeye sevk edildiler. 

Yaşamını yitiren Murat A. ise bayramın ilk gününde defnedildi.

Son Güncelleme: 13.09.2016 13:04
Anahtar Kelimeler:
CezaeviSeyhanGülpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.