banner388

8 Yaşındaki Çocuğa 1 Yıldır Cinsel İstismar Ortaya Çıktı

Adana’da yaşanan olayda, henüz 8 yaşında olan kız çocuğunu yaklaşık 1 yıldır cinsel istismara uğratan şahıs gözaltına alındı.

8 Yaşındaki Çocuğa 1 Yıldır Cinsel İstismar Ortaya Çıktı

Adana’da yaşanan olayda, henüz 8 yaşında olan kız çocuğunu yaklaşık 1 yıldır cinsel istismara uğratan şahıs gözaltına alındı.

05 Aralık 2016 Pazartesi 10:28
8 Yaşındaki Çocuğa 1 Yıldır Cinsel İstismar Ortaya Çıktı

Çocuk yaşlardaki bireylere yönelik yaşanan cinsel istismara karşı öğrencilerle yakın ilişkiler kurarak bu tür olayların önüne geçmek adına okulda bulunan rehberlik öğretmenleri konuyla yakından ilgileniyor. Bu bağlamda Adana’da bulunan bir ilkokulda görevli rehberlik öğretmeni, davranış bozukluğu belirlediği bir öğrencisi ile görüştü. Henüz 3. sınıfa giden öğrenci F.A. sohbetler sırasında 2. sınıfa giderken annesinin dayısının kendisini okuldan aldığını "tespihim evde kalmış gel onu almaya gidelim" diyerek eve götürdüğünü, evde ise tüm kıyafetlerini çıkarıp cinsel istismarda bulunduğunu, sonra da 5 lira verip "al bununla döner yersin" dediğini anlattı. Ayrıca küçük bu olayın 6-7 kez tekrarlandığını, bu durumunun kendisini çok korkuttuğu için kimselere anlatamadığını ifade etti.
 
Duydukları karşısında neye uğradığını şaşıran öğretmen durumu hemen polise bildirdi. Olay sonrası hareke geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile polis merkezi ekipleri, durumu aileye bildirdi.
Psikoloğun iletişime geçtiği kız çocuğu ailesinin yanından alınarak Sevgi Evleri'ne yerleştirildi.
 
Güvenlik güçleri çok geçmeden 56 yaşındaki şüpheli Ş.K.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorguda Ş.K., kız çocuğunun iftira attığını, suçlamaları kabul etmediğini belirtti. 
Öte yandan, kız çocuğunun babası M.A. da "Ş.K. bunu yapmaz ben inanmıyorum" diyerek şikayetçi olmadı.
Fakat Ş.K. "cinsel istismar" suçundan adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklandı. Ş.K., görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırıp küfretti.
 

Son Güncelleme: 05.12.2016 10:37
Anahtar Kelimeler:
AdanaIstismar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.