banner388

70 Yaşındaki Damat Dehşet Şaçtı

70 yaşındaki damat, tartışma yaşadığı öne sürülen 83 yaşındaki kayınpederini, kaynanasını ve birde baldızını silahla vurarak öldürdü.

70 Yaşındaki Damat Dehşet Şaçtı

70 yaşındaki damat, tartışma yaşadığı öne sürülen 83 yaşındaki kayınpederini, kaynanasını ve birde baldızını silahla vurarak öldürdü.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:52
70 Yaşındaki Damat Dehşet Şaçtı

Mardin'de meydana gelen olay, Savur ilçesine bağlı olan Başkavak köyünde gerçekleşti. Öne sürülen iddialara göre, Diyarbakır Bismil'de yaşamakta olan Mehmet A. ile eşi aralarında bir tartışma yaşadılar. Başkavak köyünde babasının evine yerleşen eşini geri almak için giden Mehmet A., kayınbabası (İsa), kaynanası (Şehriban) ve üniversite öğrencisi olan baldızıyla (Nadire A.) tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile cinnet getiren 70 yaşındaki  damat, kayın pederi, kaynanası birde baldızını silahla vurdu ve olay yerinden kaçtı.

Köyde yaşayan vatandaşların haber vermesi ile olay bölgesine gelen ambulanslar ile beraber yaralılar Savur'un Devlet Hastanesi'ne götürüldüler. Kayın peder, kaynana ve baldız yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadılar. Cenazeleri, otopsi yapılması için Mardin'in Devlet Hastanesi morguna yollanırken, yaşanan olayın haberini alan yakın akrabaları hastanenin önüne gelip, ağıtlar yatkılar. Mehmet A'nın eşi, kavga sırasında korkup mahallelinin evine sığınarak kurtulduğu öğrenildi. Jandarma Ekipleri 3 kişiyi öldürüp kayıplara karışan Mehmet A.'yı yakalayabilmek amacı ile geniş çaplı operasyon başlattığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.07.2016 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.