banner388
banner390
banner410
banner408

6 aylık bebeğin acı ölümü

Kocaeli’nde meydana gelen olayda, 6 aylık bebek beşiğinde ölü olarak bulundu.

banner269

6 aylık bebeğin acı ölümü

Kocaeli’nde meydana gelen olayda, 6 aylık bebek beşiğinde ölü olarak bulundu.

30 Ocak 2018 Salı 20:24
6 aylık bebeğin acı ölümü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda, 6 aylık bebek bilinmeyen bir nedenden dolayı yattığı kundağında ölü olarak bulundu. Annesi tarafından ölü olarak bulunan küçük bebeğin ölümüne neyin sebep olduğu henüz bilinmezken, bebeği ölen anne sinir krizi geçirdi.

Bebeğini cansız gören annenin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde bebeğin hayatını kaybettiğini belirtti. Olay yerine doktorun gelmesinin ardından bebeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere asri mezarlığa kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aile, kızlarının herhangi bir rahatsızlığının olmadığını ve sabah saatlerinde yaşadığını, hayatını kaybetmesine bir anlam veremediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.