banner388

4 ilde eş zamanlı operasyon! 9 tutuklama

Tokat merkez olmak üzere 4 ilde eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.

4 ilde eş zamanlı operasyon! 9 tutuklama

Tokat merkez olmak üzere 4 ilde eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.

08 Nisan 2017 Cumartesi 21:57
4 ilde eş zamanlı operasyon! 9 tutuklama

Tokat merkez olmak üzere 4 ilde eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 9’u tutuklanırken, 1’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

10 Adrese Eş Zamanlı Operasyon

Alınan bilgiye göre, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına ilişkin Tokat merkezli Ordu, Yalova ve İstanbul’da 10 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 4 aylık takip ve çalışmalar sonucunda düzenlenen eş zamanlı operasyonda 60 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 3 adet ecstasy hap, 7 gram esrar, dikili vaziyette 20 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet dolu fişeğin ele geçirildiği öğrenildi.

Söz konusu olayla alakalı olarak gözaltına alınan 10 kişi emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında Tokat Adliyesine sevk edildi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, nakletmek ve ticaretini yapma suçundan adliyeye sevk edilen A.A., O.K., İ.T., A.H.H., N.A., F.S., F.E., K.B. ve A.Y. isimli şahıslar tutuklandı. H.K isimli şahsın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. Adliye çıkışında tutuklanan şahıslardan bazılarına diğer şahısların yakınlarının tepki gösterdiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.