banner388
banner390
banner410
banner408

15 Keçi Telef Oldu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda 15 keçi yol kenarında ölü bulundu.

banner269

15 Keçi Telef Oldu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda 15 keçi yol kenarında ölü bulundu.

16 Şubat 2017 Perşembe 11:12
15 Keçi Telef Oldu

Kimliği belirsiz kişilerce bırakıldığı tahmin edilen 15 keçinin ölümüne neyin sebep olduğu araştırılıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine Süleymanpaşa-Malkara yolu üzeri Aşağıkılıçlı Mahallesi sapağında 15 ölü keçi buldu. Nöbetçi Zabıta ekipleri 15 ölü keçinin, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yol kenarına bırakıldığını tespit ederken gerekli raporların tutulması için Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Süleymanpaşa İlçe Müdürlüğü yetkililerine haber verdi.

Hastalığa rastlanmadı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Süleymanpaşa İlçe Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan incelemede hayvanların herhangi bir hastalık taşımadığı belirlendi. İnceleme ve tutanakların tutulmasının ardından 15 ölü keçi Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kazdığı derin çukurlara dezenfekte edilerek gömüldü.

Anahtar Kelimeler:
ZabıtaKeçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.