banner388
banner390
banner410
banner408

10 Gün Sonra Evlenecekti!

Havalimanı'nda gerçekleşen saldırı sırasında ölen Yusuf Haznedaroğlu'nun yaklaşık 10 gün sonra evlenecek olduğu bildirildi. Haznedaroğlu'nun orada çalıştığını dile getiren kayınvalidesi, damadının mesaiden sonra servis beklediği sırada saldırının olduğunu söyledi.

banner269

10 Gün Sonra Evlenecekti!

Havalimanı'nda gerçekleşen saldırı sırasında ölen Yusuf Haznedaroğlu'nun yaklaşık 10 gün sonra evlenecek olduğu bildirildi. Haznedaroğlu'nun orada çalıştığını dile getiren kayınvalidesi, damadının mesaiden sonra servis beklediği sırada saldırının olduğunu söyledi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:06
10 Gün Sonra Evlenecekti!

Dış Hatlar Terminal girişinde gerçekleşen saldırıda yaşamını yitiren kişilerin  cenazeleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na yollandı. Adli Tıp'a gelen aileler ve yakınları cenazelerini alabilmek için bekleyişlerini sürdürüyor.

10 GÜN KALMIŞTI DÜĞÜNÜNE
Saldırı sırasında Haznedaroğlu'nun evlenmesine 10 gün kaldığı öğrenildi. Adli Tıp'ın önünde beklemekte olan Haznedaroğlu'nun kayınvalidesi Yusuf'un havalimanında çalıştığını dile getirdi.  Damadı olan Yusuf Haznedaroğlu'nu kaybeden kadın, "Bakırköy'ün Devlet Hastanesindeydik buraya geldik. Yusuf'u ilk başta ağır şekilde yaralı olarak getirmişler daha sonra kaybetmişiz. Bütün bildiklerimiz bu kadar. Şimdi camiye getireceğiz. Mesaiye kalsalardı o çocuklar oraya çıkmayacaktı. 10 gün kalmıştı düğününe diye konuştu...
Cenazesinin yarın Büyükçekmece'de kılınacak olan cenaze namazına müteakip defnedileceği bilgileri öğrenildi.

"DURUMUNUN ÇOK AĞIR OLDUĞUNU ARKADAŞINDAN ÖĞRENDİK''
Haznedaroğlu'nun nişanlısının bir akrabası Tayyar Işıksaçan ise yaşanan saldırırdan hemen sonra olayları anlatarak, "Dün akşam saatlerinde yeğenim nişanlısı ile konuşmak için ona ulaşmaya çalışıyordu. Nerede ise 12'ye kadar telefon etti, irtibat sağlanamadı. Yusuf'un Annesini ile de irtibat kuramıyorum, mesai bitti muhakkak beni araması gerekirdi derken, sanırım hastaneye götürüldüğü sırada iş yerinden arkadaşlarına ulaştılar. İlk etapta şirketten olan bir arkadaşının yardımı ile durumunun çok ağır olduğunu öğrendik. Daha sonra bir taksiciye ulaşıldı. Taksici ; ben gördüm hatta onu ben hastaneye bıraktım durumu çok ağırdı dedi.

SALDIRI SIRASINDA BİR TAKSİCİ İSE ÖLDÜ
Saldırıda ölen Mustafa Bıyıklı'nın kızı Öznur Buzakçı da Adli Tıp'ın önünde baba Mustafa Bıyıklı'nın cenazesini bekledi. Öznur Buzakçı, " Diyecek hiç bir şeyim yok şu mübarek günlerde bir sürü insanın yüreklerini yaktılar. Böyle adalet yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Babası ile son olarak birkaç gün öncesinde görüşmüş olduğunu dile getiren Buzakçı, " 2, 3 gün öncesinde görüştük. Beraber Yemek yedik, daha sonra bir daha da görüşemedik. Bu olaylar oluncada aramaya başladık. Telefonunu açmayınca hemen,  Bakırköy Devlet Hastanesi'ne gittik. Sabaha kadar bekledik. Burada olmasın diye bekledim ama burada olduğunu öğrendim'' dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.