banner388

10 Belediyeye Kayyum Atandı!

Diyarbakır’da yer alan Dicle Belediyesi’ne Valilik tarafından kayyum atandığı öğrenildi.

10 Belediyeye Kayyum Atandı!

Diyarbakır’da yer alan Dicle Belediyesi’ne Valilik tarafından kayyum atandığı öğrenildi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 23:07
10 Belediyeye Kayyum Atandı!

Diyarbakır’da yer alan Dicle Belediyesi’ne Valilik tarafından kayyum atandığı bildirildi.

DBP’li olan ve Diyarbakır’a bağlı bulunan Dicle Belediyesine, İçişleri Bakanlığının onayı ile Diyarbakır Valiliği tarafından kayyum atandığı öğrenildi. İlçe Kaymakamı Alpaslan Kılıç, belediye başkanvekili olarak görevlendirildi. Kaymakam Kılıç’a görevlendirme yazısının bu akşam saatlerinde ulaştığı öğrenilirken, Kılıç’ın göreve yarın başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

10 Belediyeye Kayyum!

Gerçekleştirilen görevlendirmeyle beraber kentte kayyum atanan belediye sayısı 10’a yükseldi. Merkez Sur ile Silvan belediyelerine 11 Eylül 2016’da, Hani Belediyesine 5 Ekim 2016’da, Büyükşehir Belediyesine 1 Kasım 2016’da, merkez Yenişehir ile Kayapınar belediyelerine 7 Aralık 2016’da, Kulp Belediyesine 23 Ocak 2017’de, Kocaköy Belediyesine 6 Şubat 2016’de, Lice Belediyesine ise 10 Şubat 2017’de görevlendirme yapılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırKayyumDicle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.