banner388
banner390
banner410
banner408

Üreten kadınlar kazanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı'nda oluşturulan ' Üreten Kadınlar Pazarı' el emeklerini kazanca dönüştürüyorlar.

banner269

Üreten kadınlar kazanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı'nda oluşturulan ' Üreten Kadınlar Pazarı' el emeklerini kazanca dönüştürüyorlar.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 15:46
Üreten kadınlar kazanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda oluşturulan ‘Üreten Kadınlar Pazarı’ el emeğini kazanca dönüştürüyor.

Belediye tarafından ücretsiz tahsis edilen stantlarda el işi ürünlerini, süs eşyalarını ve birbirinden lezzetli yemeklerini kazanca dönüştüren kadınlar, ev ekonomilerine katkıda bulunuyor. Keçiören Belediyesi tarafından kadın istihdamına katkıda bulunmak için geliştirilen Üreten Kadınlar Pazarı projesinin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören Belediyesi olarak kadınlarımızın istihdamını önemsiyoruz. Onlar için ücretsiz satış alanı tahsis ediyoruz. Her çarşamba ve cumartesi Etlik Üreten Kadınlar Pazarı’mızda buluşan ve buraya kurduğumuz stantlarda el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştüren kadınlarımız ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyorlar. Süs eşyası, yiyecek ve tekstil ürünlerinin değer bulması açısından hayata geçirdiğimiz bu projemizle kadınlarımız aynı zamanda sosyalleşme imkanı da bulunuyor” dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.