Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor
2022-04-14 14:39:01

VATAN TOPRAĞI NAMUSTUR SATILAMAZ

Mümin Argun

14 Nisan 2022, 14:39

Vatan topraklarını yabancılara SATMAYIN!

Filistinlilerin, lanetli siyonist Yahudilere toprak sattığı ve bu duruma gelmelerinin ana sebebinin de bu olduğu, hep söylenegeldi ve hafızalara kazındı.

Bugünkü yazı konumuz Filistin değil. Üzerinde duracağımız mesele, satıp satmadıkları değil, yabancılara toprak satışının doğru olup olmadığı.

Yani, “yabancılara toprak satılır mı?” konusu. Bir diğer ifade ile “vatan toprağı satılır mı?” meselesi.

Buradan ülkemize gelelim.

Yıllarca, vatan toprağını sattı diye kınadığımız Filistinlilerden sonra, şimdi biz satıyoruz! Yani, kınadığımız bir mesele ile yüz yüzeyiz. Kınadığımız başımıza geldi. Onlar sattıysa ne için sattılar?  Elbette paraya olan ihtiyaçları için. Biz de aynı amaçla satmıyor muyuz?

Devletin paraya ihtiyacı, yabancı sermayeyi ülkemize çekmek için değil mi? Bazı kara cahil, narkozlanmış beyinler, liberal kapitalizme entegre olmuş, kapitalizme abdest aldırmış ya da abdest alarak kapitalizme balıklama dalmış, dünyevileşmiş, makam, mevki ve  parayı  görünce İslami ve milli hassasiyetlerini kaybetmiş olanlar:

Toprağı ve daireyi  alıp götürmüyorlar ya” gibi safsata cevaplar verebiliyorlar.

Satışın zerre kadar savunulacak bir yönü yoktur ve devletimizden acilen yasaklanmasını, satışa son verilmesini beklemekteyiz.

Toprak vatandır, toprak namustur, toprak bayraktır, toprak anadır, toprak Türk milletinin var oluşudur Toprak tarihtir, Toprak var oluşumuzdur, Toprak birliğimizdir, dirliğimizdir, Toprak kendimizin,  çocuklarımızın , torunlarımızın  ve milletimizin geçmişidir ve geleceğidir Toprak asla yabancılara satılmaz satılamaz.

Bu cümle: “Şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprağından bir çakıl taşı bile vermeyiz.” idi. Bu söylem yüzde yüz doğru bir söylemdi. Peki, çakıl taşını vermediğimiz vatan toprağının, yüzlerce, milyonlarca dönümünü bugün nasıl veriyor, nasıl satıyoruz!?

Hiç şüphesiz bu satışa tüm gayrimenkuller dahildir.

Satılan binalar, fabrikalar, turistik tesisler de bu kapsamdadır. Zira, bina veya fabrika satıldığında, toprağıyla/arsasıyla satılmaktadır.

KENDİNİ AKILLI SANANLAR. Şunu çok iyi bilin ki; Toprağını satanlar kendi geleceğini, çocuklarının ve torunlarının geleceğini satmış olacaklar. Vatan satmak yahut vatana ihanet etmek suretiyle kazanılan para, yapılan ticaret haramdır.

EY MİLLETİM!  Türkiye'ye gelip yerleşmek isteyenleri, toprak almak isteyenleri vatanımda, Türk topraklarında hak sahibi yapmayın Onlar senin sadece topraklarını değil yaşam kaynağı olan, Türk milletinin de geleceğini de satın alıyorlar! Şunu çok iyi bilin ki; Vatan toprakları para ile yabancılara satılmaz. Bunları çok iyi düşün!

Tarihi örnek levha;  Fatih, o zamanın kahinine; peki bizim için kehanetin nedir diye sorar.

Kâhinin cevabı ilginçtir "Bu ülkeyi sizin elinizden savaşla kimse almayacak ama zamanı gelince bu topraklarınızı yabancılar paraları ile satın alacak.

” Fatih hiddetlenir ve "Ülkemin bir karış toprağını bile satanlar Allah'dan belalarını bulsunlar" der.

Filistin; Kendi topraklarında devlet kuramıyorlar 15 Kasım 1988 de kurdukları devleti kimse tanımadı.  Bu duruma Türkiye'yi düşürmeyin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.