Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tribün yasağı kalktı da bizim mi haberimiz yok? Burası Adana  Localar tıklım tıklım 

Spor

Adanademirspor-İstanbulspor maçında ev sahibi ekip taraftarları locaları hınca hınç doldurdular. Pandemi nedeniyle müsabakalara taraftar alımı olmazken TFF gözlemcilerinin bu görüntülere nasıl izin verdiği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Lig'de biraz önce sona eren Adana Demirspor - İstanbulspor karşılaşmasında localarda ki tıklım tıklım taraftar görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Pandemi nedeniyle TFF'nin statlara taraftar alımını ikinci bir karara kadar yasakladığı bu dönemde Adana Stadı'nda locaların ev sahibi takım taraftarlarınca hınca hınç doldurulması yok artık dedirtti. 

TFF İPİN UCUNU KAÇIRDI 

TRTSpor'da naklen canlı yayınlanan maçta ayrıca ev sahibi takım localarından gelen ıslık, yuhalama ve tezahürat sesleri ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Öte yandan birçok taraftar sosyal medyadan; “Adana Demirspor- İstanbulspor maçında stadyum taraftarla dolu. Nasıl oluyor bu iş. TFF Millet üst üste maç izliyor. İş Samsunspora gelince gözlemci akredite kontrollerinde tavan yapıyor" denilerek tepki gösterdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.