Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

“Stadyumun dolacağına inanıyoruz”

Spor

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, seyircisiz oynama cezasının sona erdiğini ve taraftarın bu sezon ilk defa takım ile buluşacağı Vitoria Guimaraes karşısında 3 puan alacaklarına inandığını belirtti.

Yaptığı açıklamada 6. Haftaya gelindiğini ancak cezadan dolayı taraftar ile buluşamadıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz: “Herkesin bildiği gibi 5 maçlık bir seyircisiz oynama cezamız vardı. Sezonun 6. haftasına geldik ve hala taraftarımızdan mahrumuz. Vitoria Guimaraes maçı yeniden taraftarımızla buluşmamız ve onların takımımızı bu sezon ilk defa izleyecek olmaları açısından çok güzel olacak. Stadyumun dolacağına inanıyoruz. İnşallah taraftarlarımızın itici gücüyle takımımıza verecekleri destekle neler olacağını herkese göstereceğiz” diye konuştu.

Taraftar ile buluşacaklarını ve 12. Adamın nasıl olduğunu herkese göstereceklerini belirten Tınmaz, “Yönetim olarak aldığımız kararla o gün stadyumda 42 bin Türk Bayrağı ve Konyaspor Bayrağı olacak. Tekrar Konyaspor taraftarının ne kadar güçlü olduğunu, bir takım nasıl desteklenir, 12.adam nasıl olunur ? Bu gerçeği ve takımımızın olmazsa olmazı taraftarımızın gücünü, herkese bir kez daha göstereceğiz. İnşallah Perşembe günü 42 bin taraftarımızın oluşturacağı güçlü koroyla Vitoria Guimaraes’i mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetimizi alacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.