Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Spor Bakanından millilere tebrik

Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, Akdeniz Oyunları'nda madalya kazanıp derece yapan milli sporcuları tebrik etti.

İspanya'nın Tarragona şehrinde 2018 Akdeniz Oyunları adı altında düzenlenen turnuva 10. gün heyecanı ile sona erdi. Günün sonunda ülke sıralamasında 3. sırada yer alan Türk Milli Sporcular 31 altın, 25 gümüş ve 39 bronz madalya kazanarak Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil ettiler.

Turnuvada İtalya 156 madalya ile ilk sırayı alırken ev sahibi İspanya 122 madalya ile 2. sırayı, 96 madalya ile Türkiye ise 3. sırayı aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, düzenlenen turnuva kapsamında madalya alan milli sporcuları tebrik etti. Yayınladığı mesajda teşekkürlerini sunan Bakan Bak, "İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenen 2018 Akdeniz oyunlarında toplamda 31 altın, 25 gümüş ve 39 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandıran sporcularımızı kutluyorum. Kazandığı sonuçlar ile Türkiye, madalya sıralamasında üçüncülüğü elde ederek gelecek organizasyonlar için umut veren bir tablo çizdi. Tüm sporcularımıza, onları yetiştiren ailelerine ve bu güzel başarılarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" sözcüklerine yer verdi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.