Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Potada kritik galibiyet

Spor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, geriden geldiği karşılaşmada Karesispor’u büyük heyecana sahne olan müsabakanın sonunda 93-85’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Karesispor'u ağırladı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyotunu kırmızı-beyazlılar 6-20 mağlup tamamladı. İkinci periyotta üst üste bulduğu sayılarda ilk 5 dakikada farkı 4'e kadar indirmeye başaran kırmızı-beyazlılar, son 5 dakikada ise rakibinin farkı tekrar açmasına engel olamadı ve devre arasına 35-48 geride gitti.

SON ÇEYREKTE AÇILDI

Üçüncü çeyrekte David'in üçlükleri ile aradaki farkı eriten temsilcimiz son periyota 55-60 geride başladı. Maçın üçüncü periyotunda da büyük heyecan devam etti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın dördüncü çeyreği de 79-79'luk beraberlikle bitince uzatma periyotuna geçildi. Başa baş mücadele son 5 dakikada da sürdü. Maçın bitmesine 3 dakika kala Hopkins 5 faulu tamamlayarak oyun dışı kaldı. Konuk ekipten ise Lawal diskalifiye edildi. David'in 34 sayı ürettiği maçı Anakentspor 85-93'lük skorla kaybetti.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.