Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Millilerin İşi Zor

Spor

EURO 2016'da Milli takımımız aldığı sonuçlarla gruptan çıkma şansını zora soktu.

Milli takımımızın dün akşam karşı karşıya geldiği son şampiyon İspanya’ya 3-0 mağlup olmasının ardından milyonlarca futbol sever ‘Türkiye guruptan nasıl çıkar’ sorusuna cevap aramaya başladı. Türkiye'nin gruptan çıkması için kaç puan alması gerek? İşte bunun cevabı…
 Ay-yıldızlı ekibimiz gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti karşısında galibiyet elde ederse Euro 2016 serüvenine devam etme şansını devam ettirecek. Milliler’in gruptan çıkmak için tek bir şansı bulunuyor, o da Çek Cumhuriyeti’ni yenmek.
Grupta ilk iki sırada olma şansını 3-0’lık İspanya yenilgisi ile kaybeden Milliler, Çek Cumhuriyeti’ni yenmeleri halinde Euro 2016 D Grubu’nu üçüncü tamamlayarak en iyi dört üçüncü arasında yer alabilmek için diğer gruplardaki maçların sonuçlarını bekleyecek.
21 Haziran Salı günü gruptaki son maçında Türkiye, rakibini eğer yenerse 1 puanlı rakibini geçerek grubu 3. sırada tamamlayacak. Milli takımımız puan ve averaj olarak 6 grup içerisinde diğer maçlarda alınan sonuçlar neticesinde en iyi 4 grup üçüncüsü arasına kalabilirse ikinci tura yükselecek.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.