Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Lucescu Oğuzhan konusunu açıkladı

Spor

Milli takım kampına alınmayan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup konusu medyada gündem oldu, Lucescu’dan ikinci bir hamle geldi. Peki Lucescu Oğuzhan hususunda neler söyledi?

Türkiye’nin Ukranya ve Hırvatistan maçları öncesinde aday kadro açıklanınca Oğuzhan Özyakup’un yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Konu üzerinde futbol kamuoyunda gündem oluştu, eleştiriler ardı ardına geldi. 

Sonrasında Mircea Lucescu, Oğuzhan Öyzakup’u milli takıma davet etti. Basın toplantısında bu konu Lucescu’ya soruldu. Bakın teknik adam ne cevap verdi.

''Önemli olan hata yaptığınız zaman bir daha bunu tekrarlamamak''

"Bu olay, benimle Oğuzhan arasında. Sadece aptallar fikirlerini değiştirmez. Bizim ikinci maçımızın hakemi de değişti biliyorsunuz ki. 3 maçta Beşiktaş kaptanı olarak çok formda olduğunu düşünmedim, sonra son maçını izledim ve farklı düşüncelere sahip oldum. Ardından kendisini telefonla arayarak durumu izah ettim, ben seni buradaki ekipte görmek istiyorum dedim. Aramızda bir sorun yok. Önemli olan hata yaptığınız zaman bir daha bunu tekrarlamamak. Bu konuda bir problem yok" diye konuştu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.