Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Korkmaz: Dengeleri değiştirebilecek bir takımız

Spor

A Milli Basketbol Takımı Milli Oyuncusu Furkan Korkmaz NBA'de Philadelphia'ya kolaylıkla alıştığını dile getirerek, "Sadece sakatlık dönemi beni etkiledi. İki ay boyunca yürüyemedim ve bu durum beklediğimden de uzun sürdü. Yeniden forma girerek yükselişe geçeceğime inanıyorum" diye konuştu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Furkan Korkmaz, Ankara'da oynayacakları Ukranya ve İsveç maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. Milli takımda her zaman heyecan dolu zamanlar geçirdiğini belirten Furkan Korkmaz, seyirci desteğini aldıkları zaman yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.

KAMPLA BİRLİKTE HEYECAN 2 KAT ARTACAK

Furkan Korkmaz, "Kamp başlayınca heyecanımız daha da artacak. Sonuçta çok fazla zamanımız yok. Hemen rakiplerimizle maçlarımızı oynayacağız. Umarım güzel bir kamp dönemi geçiririz. Sakatlık olmadan, sağlıklı bir dönem olur. Sezon içerisinde Amerika’da maçları izleme şansım oldu. O nedenle rakiplerimiz Ukrayna ve İsveç hakkında bilgim var.Önemli olan bizim maçlarda ne yapacağımız.Sonuçta biz dengeleri değiştirebilecek bir takımız. Çok yetenekli oyunculara sahibiz. Hala genç bir ekibiz ve yapılanma sürecindeyiz. Bu sistemi oturttuğumuzda, bu yazdan itibaren çok başarılı olacağımızı umuyorum. Umarım güzel bir yaz dönemini geride bırakırız” ifadelerini kullandı.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.