Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Spor

Juventus Real Madrid maçının hangi kanalda izleyici karşısında olacağı belli oldu. Tarihi maçta Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla başlıyor. Gecenin sonucu en çok merak edilen mücadelesinde İtalyan devi Juventus ile İspanyol devi Real Madrid karşı karşıya gelecek.

Bir önceki turda Tottenham'ı elemeyi başaran ve kötü başladığı ligde şampiyonluğun en büyük adayı olan Juventus, zorlu Real Madrid maçından saha ve seyirci avantajını kullanarak rövanş için iyi bir skorla ayrılmak istiyor.

İspanya La Liga'da bu sezon şampiyonluk yarışından kopan ve lider Barcelona'nın 13 puan gerisinde kalan Real Madrid'e ise bu sezon tek hedef Şampiyonlar Ligi. Zidane'ın öğrencileri bir önceki turda PSG'yi saf dışı etmeyi başarmıştı. R. Madrid, bu akşam İtalya'da oynanacak olan kritik mücadeleden avantajla dönmek istiyor.

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Bu akşam saat 21:45'te başlayacak mücadele, TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında olacak. Erken final olarak değerlendirilen mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.