Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte unutulmayan Milli Takım olayları!

Spor

Türkiye A Milli futbol takımı, son dönemde başarılarıyla değil yaşadığı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Olayların başında ise Arda Turan, Volkan Demirel, Gökhan Töre gibi isimler yer alıyor.

A Milli futbol takımının son dönemde yaşadığı olaylar hafızalarda yerini koruyor. Son olarak Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe ile tartışmış, sonrasında ise Milli Takımı bıraktığını açıklamıştı. Buna benzer olaylar Volkan Demirel, Gökhan Töre, Ömer Toprak gibi oyuncularla da yaşanmıştı. İşte unutulmayan Milli Takım olayları...


İSVİÇRE MAÇINDAKİ KAVGA

16 Kasım 2005 tarihinde İsviçre ile oynanan Dünya Kupası Elemeleri play-off maçında antrenör Mehmet Özdilek rakip futbolcuya çelme takmış futbolcular arasında kavga çıkmıştı. Yaşanan olayın ardından Türk Milli takımına ağır yaptırımlar uygulanmıştı.


DEMİREL GAZETECİYİ TEHTİD ETTİ

28 Mayıs 2012 tarihinde Milli Takım kampında bulunan kaleci Volkan Demirel, gazeteci Vedat Danacı'ya saldırarak "Seni evinden aldırırım" tehtidini savurmuştu.


GÖKHAN TÖRE SİLAH ÇEKTİ

15 Ekim 2013 tarihinde Gökhan Töre Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde futbolcular Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'na silah çekmişti.


VOLKAN DEMİREL STADI TERK ETTİ

16 Kasım 2014 tarihinde Volkan Demirel taraftarların kendisine ettiği küfürler sonrasında Kazakistan maçı öncesi stadı terk etmişti.


PRİM TATIŞMALARI GÜNDEME OTURDU

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi ve sonrasında en çok konuşulan olay Fatih Terim ve futbolcular arasında yaşanan prim tartışmaları olmuştu. Türkiye turnuvada büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.


ARDA TURAN GAZETECİYE SALDIRDI

Yaşanan son olayda ise Milli futbolcusu Arda Turan, Makedonya ile oynanan hazırlık maçı sonrası takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmış, sonrasında ise milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.