Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Harun Tekin iddialı

Spor

Sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe, milli kaleci Harun Tekin'i kadrosuna kattı. Transferler ilgili konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli transferle alakalı, "Transferde daha vakit var ve halen her şey olabilir" diye konuştu.

Fenerbahçe 3+1 yıllığına milli kaleci Harun Tekin ile sözleşme imzaladı. Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Harun Tekin, başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olacaklarını söyledi.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye geldiği için heyecanlı olduğunu belirten Harun Tekin, "Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim. Çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Sorumluluklarının bilincinde olduğunu vurgulayan Tekin, "Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Çok iyi kaleciler var. Volkan ağabey ile aramız çok iyi, Berke’yi de tanıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Milli takımda da kaleyi almak istiyorum. Hedeflerim bunlar. Sahada olduğum sürece her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım" sözcüklerini kullandı.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.