Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Golden State Şampiyonluğa Yaklaştı

Spor

NBA Play-Off final serisinin dördüncü maçında Golden State Warriors, Quicken Loans Arena’da karşı karşıya geldiği Cleveland Cavaliers’ı 108'e 97 mağlup edip seriyi 3-1’e tamamladı.

Play-Off final serisinin heyecanı hala devam ediyor. Serinin ilk 2 maçının da evlerinde kayıpsız kapatan Golden State Warriors ve Celevland Cavaliers deplasmanda oynamış olduğu ilk mücadeleden mağlup ayrılmıştı. Warriors, deplasmanda oynamış olduğu 4. karşılaşmasından 108'e 97’lik skoruyla galip gelerek seriyi 3-1’e çıkarttı.

STEPHEN CURRY EN SKORER İSİM OLDU

4 tane galibiyete sahip olan ekibin şampiyon olacağı seride 3-1 daha önde olan Golden State Warriors’ta yıldız oyuncu Stephen Curry 38 sayı ve 6 asist ile oynayarak en skorer isim ünvanını sahip oldu. Warriors’ta Klay Thompson 25 sayı, 4 asist ile Harrison Barnes 14 sayı 8 ribaund ile mücadele etti. Cleveland Cavaliers’te ise 7 top kaybı yapmış olan Lebron James, triple double’ı bir sayı farkla kaçırarak 25 sayı, 13 ribaund 9 asist ile oynarken ise takım arkadaşlarından olan Kyrie Irving de 34 sayı, 4 asist ile takımına büyük katkı sağladı.
Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers aralarında oynanacak olan serinin 5. maçı olan Oracle Arena’da oynanacak. Warriors’ın parkeden galip ayrılması halinde NBA’de üst üste 2 şampiyonluğunu ilan edecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.