Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fransa Hollanda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Spor

Futbol severlerin gözü UEFA Uluslar Liginde bu akşam oynanacak olan Fransa Hollanda mücadelesine çevrildi. Saat 21:45'te başlayacak mücadele için gözler yayıncı kuruluşa çevrildi.

UEFA Uluslar Ligi heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla devam ediyor. A grubunun iki güçlü ekibi Fransa ile Hollanda arasında bu akşam oynanacak mücadele, sonucu en çok merak edilen mücadeleler arasında yer alıyor.

Gruptaki ilk maçında Almanya ile 0-0 berabere kalan son dünya şampiyonu Fransa, bu akşamki Hollanda maçında saha ve seyircisi önünde kazanmak için sahada olacak.

2018 Dünya Kupasına katılamayan ve yeni bir yapılanma içerisine giren Hollanda ise zorlu Fransa deplasmanından puan yada puanlarla dönebilmek için sahada olacak.

FRANSA HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar Ligindeki yayıncı kuruluş sorunu devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Türkiye Rusya maçının yayıncı kuruluşu son dakikada belli olmuş, mücadele TRT ekranlarında yayınlanmıştı.

Aynı sorun bu akşam saat 21:45'te başlayacak olan Fransa Hollanda maçında da yaşanacak. Dev mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmazken gelişmeleri haberimizde aktarmaya devam edeceğiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.