Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Koray Aydın'dan flaş açıklama!

Siyaset

Meral Akşener liderliğinde kurulacak olan yeni partiye katılan eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, Türkiye'nin her ilinde anket yaptırdıklarını açıkladı. Aydın, yeni partinin oy oranını açıkladı! 

Rahmetli Alparslan Türkeş'in genel sekreterliğini yaptığını, siyasette gelebilecek en üst mertebelere geldiğini belirten eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, 25 Ekim'de Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak olan yeni partiye katılma kararı almıştı. Samsun'dan bazı yerel basın temsilcilerine konuşan Aydın, daha kurulmamış bir partiye Türkiye'nin her ilinde anket yaptıkdıklarını ve şu anda anketlerde oy oranlarının  % 25 çıktığını belirtti.

Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir durum görülemeyeceğini belirten Aydın, "Biz bu sevgiye layık olabilmek için asla şahsi davranamayız. Halkımız şuna inansın ki, Türkiye'de yeni bir siyasi dönemi başlatmaya geliyoruz. Bize gösterilen sevginin ve saygının karşılığını onlara ancak iktidar olmakla verebiliriz." dedi.

Karadeniz'de en çok oy Samsun'dan

Koray Aydın, yaptırdıkları bu ankette Karadeniz bölgesinde en çok oyu yüzde 37'lik oranla Samsun'dan aldıklarını iddia ederek, "Samsun bu anlam da bizi çok memnun etti. Artvin'de, Kastamonu da ve Batı Karadeniz illerinde buna yakın oy oranlarımız var. Ordu, Giresun ve Rize gibi iller de ise % 20'nin altına hiç düşmüyoruz. Piar çalışmalarını anketlerden aldığımız sonuçlara göre daha etkin yapacağız. Eksiklerimiz görüp oralar da geniş bir çalışma alanı oluşturacağız." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.