Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan'dan Akşener'e: Kaçacak deliği yok, onun hesabı ağır olacak

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yüklendi. Akşener hakkında konuşan Erdoğan, "Hanımefendinin kaçacak deliği yok. Çünkü o milletvekili de değil. İftiraları nedeniyle onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Elazığ'da düzenlenen mitingde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yüklendi. Erdoğan, Meral Akşener ile ilgili olarak, "Hanımefendinin kaçacak deliği yok. Çünkü o milletvekili de değil. İftiraları nedeniyle onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" dedi.

"ÇÜNKÜ O MİLLETVEKİLİ DE DEĞİL"

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Denizli mitingindeki sözleri nedeniyle eleştirerek, "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. İftiraları nedeniyle onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Şaka bahanesiyle önlerine çıkan herkese terörist damgası vurmaya devam edecekler. Bunun adı şaka değil, hadsizlik, edepsizliktir" dedi.

AKŞENER: HODRİ MEYDAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine Twitter hesabı üzerinden cevap veren Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun @RT_Erdogan? 
Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșımda, zamanında onlardan korkanlardan şimdi niye korkayım? Hodri meydan!"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.