Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başbakan Yıldırım’dan KİT’lere kadro açıklaması

Siyaset

KİT taşeronuna Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli haber. Katıldığı törende basına açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "KİT'lerin mülkiyeti Hazine'ye bağlı. Hazine, KİT'te taşeron olarak çalışanlara kadro verecek, ihtiyaçları oranında da açılan kadrolarda uzun süredir KİT'lerde hizmet veren ve taşeron olarak tabir edilen vasıflı elemanlar istihdam edilecek. Böylelikle sorun çözülmüş olacak. Düzenleme etap etap gerçekleşecek ve hemen başlayacak" dedi.

Katıldığı törende açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, KİT çalışanlarına yönelik sorulan kadro sorusuna açıklık getirdi.

VASIFLI ELEMANLAR İSTİHDAM EDİLECEK

Başbakan Binali Yıldırım, "Buradaki çalışanların memur veya kamu işçisi gibi düşünülmemesi lazım. KİT'lerin mülkiyeti Hazine'ye bağlı. Hazine, KİT'te taşeron olarak çalışanlara kadro verecek, ihtiyaçları oranında da açılan kadrolarda uzun süredir KİT'lerde hizmet veren ve taşeron olarak tabir edilen vasıflı elemanlar istihdam edilecek. Böylelikle sorun çözülmüş olacak. Düzenleme etap etap gerçekleşecek ve hemen başlayacak" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.