Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Zoua geliyor mu? Menajeri açıkladı 

Samsunspor

Kamerunlu forvet Jacques Zoua'nın Samsunspor'a transfer olduğu haberleri üzerine samsunhaber.com spor servisiyle irtibata geçen oyuncunun Fransa'daki menajeri Serdar Dağlı, Zoua'nın şu anda hiç bir takımla anlaşma gibi durumunun olmadığını söyledi.

Samsunspor Haber - Kamerunlu forvet Jacques Zoua'nın Samsunspor'a transfer olduğu haberleri üzerine samsunhaber.com spor servisiyle irtibata geçen oyuncunun Fransa'daki menajeri Serdar Dağlı, Zoua'nın şu anda hiç bir takımla anlaşma gibi durumunun olmadığını söyledi. Menajer Dağlı, 1.86'lık forvetin şu anda Kaiserslatutern'den ayrılma gibi bir durumunun olmadığı açıkladı. Samsunspor yönetiminin bunun üzerine rotayı başka isimlere çevirdiği öğrenildi. 

ZOUA'NIN YERİNE AYİTE 


Kırmızı beyazlı yönetimin, Evkur Yeni Malatyaspor'la yollarını ayıran Jonathan Ayite ile prensipte anlaşmaya vardığı ve önümüzdeki günlerde tecrübeli forvetin Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalamasının beklenildiği iddia edildi. Samsunsporlu taraftarlar, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala yönetimden takımın acil ihtiyacı olan bölgelerine gereken transferlerin yapılmasını istiyor. Yönetimin ise taraftarın bu isteğine ne ölçüde karşılık vereceği büyük merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.