Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Zirve yarışı kızıştı

Samsunspor

Şu ana kadar geçen 11 haftalık periyotta Yılport Samsunspor ve Sarıyer arasında gözüken liderlik yarışına gerilerden Sakaryaspor, Uşakspor, Sancaktepe, Keçiörengücü ve Kastamonuspor'da ortak olabilmek için büyük bir mücadele içerisinde.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta ilk haftadan itibaren özellikle zirvede büyük bir heyecan yaşanıyor. Şu ana kadar geçen 11 haftalık periyotta Yılport Samsunspor ve Sarıyer arasında gözüken liderlik yarışına gerilerden Sakaryaspor, Uşakspor, Sancaktepe, Keçiörengücü ve Kastamonuspor'da ortak olabilmek için büyük bir mücadele içerisinde. 7 takımın kıyasıya yarışında rakiplerinin her zaman iki adım önünde olan Yılport Samsunspor, son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. 

SAMSUNSPOR RENK GETİRDİ

Buna karşılık Sarıyer takımı da uzun haftalardır liderliğini zorda olsa korumayı başardı. 11.haftayı devirdiğimiz bugün alınan sonuçlara göre güncellenen puan durumunda 27 puanla İstanbul temsilcisi Sarıyer birinci sıradaki yerini korurken; 26 puanlı Yılport Samsunspor ikinci sırada zirveyi ele geçirmek için adeta gün sayıyor. Sonrasında 23 puanlı Sakaryaspor , 21 puanlı Uşakspor, 20 puanlı Sancaktepe ile arkalardan Keçiörengücü ve Kastamonuspor'un da inatla üst sıraları izlediğini görebiliyoruz. 

HERKES 13.HAFTAYA KİLİTLENDİ 

Ancak 13.haftada İstanbul'da oynanacak Sarıyer - Yılport Samsunspor karşılaşması beyaz grubun liderinin yeniden belirleneceği maç olarak hafızalara kazındı. Şimdiden iki hafta sonra oynanacak bu maçtan nasıl bir sonuç çıkacağı üzerine yorumlar yapılmaya başlandı bile. Beyaz Grubun gözü kulağı 13.haftada İstanbul'da ki bu müsabakada olacak. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak kabul edilen Yılport Samsunspor'un bu maçtan önce oynayacağı sahasındaki Keçiörengücü karşılaşması da kırmızı beyazlı ekip için büyük önem arz ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.