Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Zeren: Geçen yıla oranla çok daha iyi durumdayız

Samsunspor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, son dönemde yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Zeren'in 'geçen yıl göz önünde bulundurulduğunda bu sezon takımın durumu çok daha iyi' açıklaması camiada herkesi şok etti. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, son dönemde yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekiyor. Sanki kulübün hiçbir sıkıntı yokmuşcasına rahat ve toz pembe bir tablo çizen kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Bizim derdimiz Denizlispor maçıydı ve bu zorlu müsabakadan yenilmeden döndük. Hatta kazanabilirdik de çok sayıda net pozisyonlarımızda vardı" dedi.

BU SEZON DAHA İYİYİZ

Geçen yılı göz önünde bulundurulduğunda takımın çok iyi durumda olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Henüz bir şey kaybetmedik. Bugüne kadar kaybedilen puanların telafisini yapabilecek zamanımız var. Futbolcu kadrosu olarak bunu başarabilecek güçte bir ekip olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Giresunspor maçı bunun için büyük fırsat" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.