Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yurt dışından bulunan tecrübeli teknik adamdan mesaj var... Samet Aybaba'dan Samsunspor yorumu

Samsunspor

Teknik direktör Samet Aybaba, "Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ne de bir başka yönetici ile teknik direktörlük konusunda bir görüşmem olmadı. Arayanda olmadı" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör kim olacak sorusu hala bir cevap bulamadı. Teknik direktör Bayram Bektaş'ın ardından Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın da takımda görevine son verilmesinin ardından gözler Başkan Yüksel Yıldırım'a çevrildi. Özellikle teknik direktör konusunda hangi isimle anlaşacağı büyük merak konusu olurken; kırmızı beyazlı ekiple adı anılan Samet Aybaba'dan Samsunspor'dan alıp almadığı ile ilgili net bir açıklama geldi. 

YURT DIŞINDAN MESAJ YOLLADI 

Şu anda yurt dışında olduğunu ifade eden tecrübeli futbol adamı, her şeyden önce isminin Samsunspor gibi büyük bir camia ile anılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Teknik direktör Samet Aybaba, "Ancak Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ne de bir başka yönetici ile teknik direktörlük konusunda bir görüşmem olmadı. Arayanda olmadı" yanıtı verdi. Bakalım Başkan Yüksel Yıldırım, bu konuda hangi isimle anlaşma sağlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.