Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım:  Tuzlaspor Yöneticisi  'Bana Maçı Size Satalım' Dedi"

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Cumhuriyet Gazetesinden Murat Ağırel'e konuştu: "Bana şike teklif ettiler, kabul etmedim" dedi.

Samsunspor Haber - Cumuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel, gündeme bomba gibi düşen şike iddiasında bulundu. Haberde yer alan iddiaya göre şu bilgiler verildi: "Geçen sezon oynanan Eyüpspor - Gençlerbirliği maçı öncesinde Nurullah Aslan'ın şike teklifinde bulunduğu iddia edildi. Nurullah, bu maçta son anda kadrodan çıkarılmıştı. Gençlerbirliği, 2-0 galip gelmişti. Murat Ağırel: 'Gençlerbirliği kalecisi Nurullah Aslan adına Eyüpsporlu yöneticilere 500 bin TL verin maçı organize edelim' diyorlar. Eyüpspor yöneticileri durumu başkan Murat Özkaya’ya bildiriyor. Murat Özkaya hemen Gençlerbirliği yönetimini arayıp durumu bildiriyor ve 'Maça çıkarmayın' diyor. Kaleci maça çıkmıyor.” Murat Ağırel, Samsunspor'un 70 puanla Süper Lige çıkamadığı sezona da değindi.

Ağırel haberinde şu bilgileri paylaştı: "Tuzlaspor Kulübü yükselme maçları oynanırken Tuzlaspor adına Samsunspor başkanına gidip, 'Başkan 5 milyon versin Giresun'u yenelim, Adana Demirspor ve Samsun şampiyon olsun' diyen Tuzlaspor yöneticisi ortaya çıkmasın istiyorlar. Aynı zamanda bu yönetici Samsunlu... Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu teklifi duyunca küfür ediyor, 'Yere batsın öyle şampiyonluk diyor' ve reddediyor. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile de konuştum. Yazdıklarımı aynen doğruladı. 'Evet bu teklifi yapıldı reddettim. Bu bir ahlaksız teklifti, izin veremezdim. Herkes hakkı ile kazansın veya kaybetsin dedim' diye belirtti. 

Kaynak: Cumhuriyet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.