Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yüksel Yıldırım: Transferde çok seçiciyiz 

Samsunspor

"YılPort Samsunspor, gerçek kadro mühendisliği yapıyor ve bütçemize göre en iyileri seçmeye çalışıyoruz. Çok seçici transferler yapacakız. Ülkesinde Milli Forma giyen veya giymiş oyuncuları transfer çalışıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, transferde çok seçici davrandıklarını söyledi. Yeni sezonda kendilerini şampiyonluk hedefine taşıyacak kalitede bir kadro kurmaya çalıştıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, taraftarlarından biraz daha sabır göstermeleri ricasında bulundu. En iyi oyuncuları kadrolarına katacaklarının sözünü veren Başkan Yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 

TARAFTAR DESTEK VERDİ 

"YılPort Samsunspor, gerçek kadro mühendisliği yapıyor ve bütçemize göre en iyileri seçmeye çalışıyoruz. Çok seçici transferler yapacakız. Ülkesinde Milli Forma giyen veya giymiş oyuncuları transfer çalışıyoruz. "Paraya değil, Armaya gelirim" diyen oyuncular ile oynayacağız". Twitter hesabından bu sözleri paylaşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'a kırmızı beyazlı taraftarlar yorumlarıyla destek verdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.